Slack on tiedossani olevista vaihtoehdoista paras valinta tiimien yhteydenpitoon. Slack on yhteydenpitoväline jolla tiimit tai yrityksen henkilöt voivat kommunikoida helposti, tehokkaasti ja jossa keskusteluihin on helppo palata jälkeenpäin.

Slack on vähänkuin Whatsapp, mutta paljon tehokkaampi.

Slack soveltuu tiimeille ja yrityksille Whatsppia paremmin yhteydenpitoon:

  • Slackissa voit keskustella aiheittain. Whatsapissa kaikki keskustelut ovat yhdessä putkessa, joten jos keskustelussa oli jotain tärkeää tai johon olisi kiva palata myöhemmin, on se vaikeaa.
    – Aiheita voi olla esim 2do, Idearoskis, tulevat tapahtumat yms. Aiheet kannattaa miettiä yrityksenne / tiiminne tarpeiden mukaan. Minkä aiheiden ympärillä keskustelunne pyörivät.
  • Slackissä kun postaat keskustelun, muut voivat kommentoida sen sinun postauksesi alle – vert esim Whatspissa kaikki on edelleen allekkain samassa putkessa, ja jos aiheita ja keskusteluja on paljon on niihin vaikeampi palata Whatsapissa.
  • Slackin saa puhumaan monien eri sovellustan kanssa, kuten esim Google Drive tai Google kalenterin.

Slackin keskustelut näkyvät vain heille joille olette antaneet oikeudet. Eli Yrityksenne sisäiset keskustelut eivät näy muille. Slackiin voi myös tehdä kanavia jossa voite keskustella esimerkiksi asiakkaidenne kanssa.

Slackista on myös helppo poistaa ihmisiä, mikäli heidän työtehtävänsä muuttuvat. Tiedot ja keskustelut jäävät silti Slackiin, mutta käyttäjällä ei ole enää pääsyä sisältöihin.

Slack korvaa perinteiset Whatspin ja sähköpostin yrityksen sisäisessä viestinnässä. Kaikki viestit ja keskustelut helposti yhdessä paikassa.

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ajankohtaista
Jyri Mustonen

Miljoonan dollarin bisnesidea

Nyt on pakko oksentaa miljoonan dollarin yritysidea. Kaikki lähti tästä: Oltiin Kiekko-Espoon operatiivisen johtajan Antti Mannisen kanssa katsomassa Kiekko-Espoon Mestis -kauden avausta Vantaalla. Istuttiin siinä

Lue kokonaan »
Ajankohtaista
Jyri Mustonen

Lisätty todellisuus

HS uutisoi Suomalaisen Dispelix:in saaneen 10miljoonan lisärahoituksen. Dispelix kehittää näyttötekniikkaa lisätyn todellisuuden laseihin.   Innostuin tästä kirjoittamaan oman manifestini, jota olen tuttujeni iloksi jo viljellyt

Lue kokonaan »
Työkalut
Jyri Mustonen

Slack – Työkaluna

Slack on tiedossani olevista vaihtoehdoista paras valinta tiimien yhteydenpitoon. Slack on yhteydenpitoväline jolla tiimit tai yrityksen henkilöt voivat kommunikoida helposti, tehokkaasti ja jossa keskusteluihin on

Lue kokonaan »
0 0 votes
Article Rating
Tilaa ilmoitukset
Ilmoitukset
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Kirjoita Artikkeli

Let's KICKASS

Onko sinulla huikea artikkeli-idea?

Jaa se muiden kanssa. Yritysideat, kirja-arvostelut – you name it. Mikäli sinulla on idea sopivasta sisällöstä, niin kirjoita artikkeli, niin julkaisemme sen.

Vinkkaa löydöstäsi

Let's KICKASS

Löysitkö jotain mielenkiintoista?

Löysitkö jotakin mielenkiintoista, jonka haluaisit jakaa? Mielenkiintoinen artikkeli? Yritysidea? Startup?

Vinkkaa löydöksestäsi vapaamuotoisella lomakkeella ->