Mietin pitkään, että miten kuvailen KICKASS:ia.

Seuraavat onelinerit kuvaavat mielestäni hyvin toimintaa:

  • ”It’s not about us – It’s about others”
  • Aitoa lisäarvoa.
  • Ilman turhia täytesanoja tai artikkeleita.
  • Kuratoitua sisältöä.

 

Lisäarvoa | Inspiraatiota | Oppimista | Yritysideoita | Jakamista

KICKASS on yrittäjäportaali. Yrittäjille, yrittäjäksi aikoville tai yrittäjyyttä miettiville.

KICKASS ei ole me (tekijät) ja te (lukijat). KICKASS on alusta meille kaikille. KICKASS on osallistumista, yhdessä tekemistä, jakamista, ideointia, kehittämistä, auttamista, jatkojalostusta, neuvomista, sparrailua, välittämistä, oppimista.

KICKASS:issä keskitytään KICKASS -tekemiseen. Haastattelemme yritysten perustajia, jotka ovat luoneet alaansa mullistavaa liiketoimintaa ja kaivamme sieltä oppeja meidän kaikkien jokapäiväiseen tekemiseen. Jaamme yritysideoita, joista voi löytää seuraavan oman juttunsa tai vain inspiroitua jostakin osa-alueesta. KICKASS on tiedon edessä jatkuvaa nöyrää oppimista, ja opitun jakamista. Miksi? Koska ”It’s not about us, it’s about others”!

Kirjoittajille KICKASS toimii alustana jakaa tietoa sekä omaa osaamistaan. KICKASS toimii alustana myös omaan henkilökohtaiseen brändäykseen.

 

Osallistu:

Jaa pitkään pöytälaatikossa homehtunut yritysideasi. Tee kirja-arvostelu. Jaa oppejasi. Kommentoi ja jatkojalosta yritysideoita, opi jotain uutta, jaa se tieto eteenpäin.

KICKASS on ennenkaikkea tekemistä, eikä niinkään unelmointia tai haaveilua. Toivon, että se mitä saat tästä portaalista irti, laitat sen käytäntöön.

 

Jyri Mustonen
jyri@kickass.fi

Viimeisimmät artikkelit

Kirjoita Artikkeli

Let's KICKASS

Onko sinulla huikea artikkeli-idea?

Jaa se muiden kanssa. Yritysideat, kirja-arvostelut – you name it. Mikäli sinulla on idea sopivasta sisällöstä, niin kirjoita artikkeli, niin julkaisemme sen.

Vinkkaa löydöstäsi

Let's KICKASS

Löysitkö jotain mielenkiintoista?

Löysitkö jotakin mielenkiintoista, jonka haluaisit jakaa? Mielenkiintoinen artikkeli? Yritysidea? Startup?

Vinkkaa löydöksestäsi vapaamuotoisella lomakkeella ->