Perustin kickass.fi sivuston koska haluan jakaa ja auttaa, yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja yrittäjyydestä haaveilevia.

Minua kiinnostaa erityisesti tämä aika, nämä ilmiöt ja mitä tämä aika mahdollistaa.

Innostun Startupeista (+businessideoista) jotka ravisuttavat perinteistä alaa sekä yrityksistä jotka tekevät hommat täysin erilailla kuin muut. Rakastan 2000-lukua ja internetin/teknologian tuomia business mahdollisuuksia.

Mieti vaikka Supercelliä joka on arvokkaampi kuin Kesko, myymättä mitään ”oikeaa fyysistä” tuotetta. Tai Airbnb joka majoittaa enemmän ihmisiä kuin kaikki muut hotelliketjut yhteensä, – omistamatta yhtäkään huonetta.

 

2008

Oma yrittäjätaipaaleni alkoi vuonna 2008 jolloin perustin JM-Investin ja Lovely Storen. Lovely Storen ajatuksena oli tuoda Suomeen Victoria’s Secret henkisiä alusvaatteita naisille. Alusvaatteiden lisäksi myimme koruja sekä luonnonkosmetiikka. Lovely Storella oli liike Porvoon pääkadulla.

2009

Lovely Storen aikoihin tutustuihin tulevaan yhtiökumppaniini Aki Nuutiseen, jonka kanssa perustimme Matador Groupin. Matodor Group perustettiin aikana, jolloin iPhonet alkoivat yleistyä ja lisätarvikkeiden saatavuus oli luokkaa Belkin. Toimme maahan erikoisempia lisätarvikkeita joilla jälleenmyyjät pystyivät erottautumaan ja erikoistumaan. Kutsuimme itseämme lisäarvo tukkuriksi. Asiakkainamme oli mm. Musta Pörssi (Kesko), Inex (S-Ryhmä), Humac, Powerhouse, Tector, GSM-Store, Tapiola, Länsiauto, Neste Oil, Mustapekka, Core Lifestyle, Tarvikeyhtymä (Motoral), Dagmar, Sonera, Expert, Aina.com, Aktia, Sunlogix, MTV3 / Jääkiekkoliitto, Maritim, Tector, Pulju.net, Superkauppa..

2010

Netpro.fi auttoi internetin avulla toteutetussa lisämyynnissä, uusien liiketoimintamallien ja mahdollisuuksien tunnistamisessa sekä niiden toteuttamisessa yrityksen toimialasta ja koosta riippumatta. Asiakkaina pieniä paikallisia yrityksiä kuin isoja kansainvälisiä pörssiyhtiöitä, kuten esim. Neste Oil ja Groupon Finland.

2014

Olin osakkaana Helsingin Lihatukussa jonka jälkeen perustin Uudenmaan Lihatukun. Pääpainomme oli erikoisemmissa leikkauksissa sekä tuontilihassa jota ei välttämättä muualta löytynyt. Konseptoimme ja pilotoimme kuntosaleille Lihakimppa -tilaus tapaa.

2017

Sushibox – Rakkaudesta hyvään ruokaan ja rakkaudesta sushiin. Sushibox toimitti tuoreet ja herkulliset sushit suoraan työpaikalle nautittavaksi. Asiakkainamme mm. Hasan & Partners, Universal Music, Crano, Aller Media, Efficode, Henkilöstopalvelu Vertico, Pentik, Kyro Distillery, Moskito, Fried Music, Folk Finland, Ovenia, Digita, Invaliidiliitto, Discovery Network..

2018

Kickass.fi näkee päivänvalon. Lue lisää KICKASS:istä

2019

PUBG Mobile Nordic – Haistoimme mobiilipelaamisen kasvun ja perustimme mobiilipeliyhteisön yhden mailman suosituimman (50 miljoonaa aktiivista pelaajaa) mobiilipelin ympärille – Tavoitteena yhdistää pohjoismaiset pelaajat. PUBG Mobile Nordic on TenCentin virallinen yhteistyökumppani. Teimme yhteistyötä mm. Olvin ja Samsungin kanssa.

2020

Game Cave Oy – Espoon Game Cave peliluola tarjoaa erinomaiset puitteet kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Game Cavessa pääset pelaamaan tämän hetken tehokkaimmilla pelikoneilla ja konsoleilla.

Game Cavessa viemme peli ja esports kokemuksen uudelle levelille. Game Cave on perustettu marraskuussa 2019 ja Espoon toimipaikkamme toimii ”consept storena” myöhemmin avattaville Game Cave kaupungeille.

 

Tämän lisäksi olen ollut toteuttamassa:

2015

Autosalpa Oy:lle soittokoulutusta. Koulutus toteutettiin kaksiosaisena kaikissa kuudessa toimipisteessä. Yhteensä koulutimme 36 ihmistä ja teimme 18 koulutuspäivää.

2016

SkenarioLabs myynnin starttia. SkenarioLabs tuottaa ennakoivaa kiinteistöanalytiikkaa kiinteistöjen omistajille – teknisen riskin tunnistamiseen.

 

Minulle voit soittaa, tekstata, Whatsapata tai lähettää vaikka savumerkkejä:
045 143 4522
jyri@kickass.fi

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jyrimustonen/

Instagram: jyrimustonen
Twitter: jyrimustonen

”People with passion can change the world for the better!”

Viimeisimmät artikkelit

Kirjoita Artikkeli

Let's KICKASS

Onko sinulla huikea artikkeli-idea?

Jaa se muiden kanssa. Yritysideat, kirja-arvostelut – you name it. Mikäli sinulla on idea sopivasta sisällöstä, niin kirjoita artikkeli, niin julkaisemme sen.

Vinkkaa löydöstäsi

Let's KICKASS

Löysitkö jotain mielenkiintoista?

Löysitkö jotakin mielenkiintoista, jonka haluaisit jakaa? Mielenkiintoinen artikkeli? Yritysidea? Startup?

Vinkkaa löydöksestäsi vapaamuotoisella lomakkeella ->