Digitaalista elämää, ja nykypäivänä elämää muutenkin elävä voi hyödyntää digitaalisia työkaluja elämässään. Montakohan elämä -sanaa, voi yhteen lauseeseen sisällyttää..

Ajatelin jakaa minun käyttämäni työkalut. Teen tähän sellaisen yleislistauksen ja teen jokaiselle työkalulle vielä syväluotaavamman avauksen.

Kaikissa käyttämässäni työkaluissa tärkein vaade on se, että en ole mistään laitteesta riippuvainen. ihan sama mikä laite hajoaa tai häviää niin kaikki tiedot ovat käytettävissä miltä tahansa toiselta laitteelta, kunhan muistaa kirjautumistiedot. Tätä varten on DASHLANE. Ja laitteet hajoaa tai häviää aina, kyse on vain ajasta.

 

Minun työkalupakkini

 

Google Drive

  • Google Drive on arkistoni ja pohja kaikelle joka pitää tallentaa sekä kovalevyni verkossa. Se mitä ei tallenneta Evernoteen, se tallennetaan Google Driveen. Pyrin siihen, että laitteilla ei ole tiedoston tiedostoa, vaan ne on jommassakummassa edellä mainitussa.
    Lue syvempi avaukseni Google Drivestä >>
    Tutustu Google Driveen >>

 

Evernote

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Blogit
Jyri Mustonen

Miksi joku menestyy

Minua on jo pitkään mietityttänyt ajatus, että miksi toiset menestyvät ja miksi toiset ei. Tässä pohdinnassa jätetään ulkoiset seikat huomiotta ja keskitytään ihmiseen, yrittäjään. Onko

Lue kokonaan »
Yritysideat
Jyri Mustonen

Yritysidea: Sano se viinillä

Tässä on yritysidea jota olisi kiva toteuttaa itsekkin, muuutta kapasiteetit, realiteetit ja aika huomioon ottaen ja linjan mukaisesti postaan jokaisen yritysidean jatkossa tänne – Jotta

Lue kokonaan »
Työkalut
Jyri Mustonen

Minun työkalupakki – Jyri Mustonen

Digitaalista elämää, ja nykypäivänä elämää muutenkin elävä voi hyödyntää digitaalisia työkaluja elämässään. Montakohan elämä -sanaa, voi yhteen lauseeseen sisällyttää.. Ajatelin jakaa minun käyttämäni työkalut. Teen

Lue kokonaan »
0 0 vote
Article Rating
Tilaa ilmoitukset
Ilmoitukset
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Kirjoita Artikkeli

Let's KICKASS

Onko sinulla huikea artikkeli-idea?

Jaa se muiden kanssa. Yritysideat, kirja-arvostelut – you name it. Mikäli sinulla on idea sopivasta sisällöstä, niin kirjoita artikkeli, niin julkaisemme sen.

Vinkkaa löydöstäsi

Let's KICKASS

Löysitkö jotain mielenkiintoista?

Löysitkö jotakin mielenkiintoista, jonka haluaisit jakaa? Mielenkiintoinen artikkeli? Yritysidea? Startup?

Vinkkaa löydöksestäsi vapaamuotoisella lomakkeella ->