Digitaalista elämää, ja nykypäivänä elämää muutenkin elävä voi hyödyntää digitaalisia työkaluja elämässään. Montakohan elämä -sanaa, voi yhteen lauseeseen sisällyttää..

Ajatelin jakaa minun käyttämäni työkalut. Teen tähän sellaisen yleislistauksen ja teen jokaiselle työkalulle vielä syväluotaavamman avauksen.

Kaikissa käyttämässäni työkaluissa tärkein vaade on se, että en ole mistään laitteesta riippuvainen. ihan sama mikä laite hajoaa tai häviää niin kaikki tiedot ovat käytettävissä miltä tahansa toiselta laitteelta, kunhan muistaa kirjautumistiedot. Tätä varten on DASHLANE. Ja laitteet hajoaa tai häviää aina, kyse on vain ajasta.

 

Minun työkalupakkini

 

Google Drive

  • Google Drive on arkistoni ja pohja kaikelle joka pitää tallentaa sekä kovalevyni verkossa. Se mitä ei tallenneta Evernoteen, se tallennetaan Google Driveen. Pyrin siihen, että laitteilla ei ole tiedoston tiedostoa, vaan ne on jommassakummassa edellä mainitussa.
    Lue syvempi avaukseni Google Drivestä >>
    Tutustu Google Driveen >>

 

Evernote

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ajankohtaista
Jyri Mustonen

Miljoonan dollarin bisnesidea

Nyt on pakko oksentaa miljoonan dollarin yritysidea. Kaikki lähti tästä: Oltiin Kiekko-Espoon operatiivisen johtajan Antti Mannisen kanssa katsomassa Kiekko-Espoon Mestis -kauden avausta Vantaalla. Istuttiin siinä

Lue kokonaan »
Ajankohtaista
Jyri Mustonen

Lisätty todellisuus

HS uutisoi Suomalaisen Dispelix:in saaneen 10miljoonan lisärahoituksen. Dispelix kehittää näyttötekniikkaa lisätyn todellisuuden laseihin.   Innostuin tästä kirjoittamaan oman manifestini, jota olen tuttujeni iloksi jo viljellyt

Lue kokonaan »
Työkalut
Jyri Mustonen

Slack – Työkaluna

Slack on tiedossani olevista vaihtoehdoista paras valinta tiimien yhteydenpitoon. Slack on yhteydenpitoväline jolla tiimit tai yrityksen henkilöt voivat kommunikoida helposti, tehokkaasti ja jossa keskusteluihin on

Lue kokonaan »
0 0 votes
Article Rating
Tilaa ilmoitukset
Ilmoitukset
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Kirjoita Artikkeli

Let's KICKASS

Onko sinulla huikea artikkeli-idea?

Jaa se muiden kanssa. Yritysideat, kirja-arvostelut – you name it. Mikäli sinulla on idea sopivasta sisällöstä, niin kirjoita artikkeli, niin julkaisemme sen.

Vinkkaa löydöstäsi

Let's KICKASS

Löysitkö jotain mielenkiintoista?

Löysitkö jotakin mielenkiintoista, jonka haluaisit jakaa? Mielenkiintoinen artikkeli? Yritysidea? Startup?

Vinkkaa löydöksestäsi vapaamuotoisella lomakkeella ->