Kaloriguru -bisnesidea.

Terveelliset elämäntavat lisäävät jatkuvasti suosiotaan.

Uskoisin, että monelle enemmän tai vähemmän terveysintoilijalle kynnys mennä random ravintolaan arkisyömään on se, että et oikein “tiedä mitä syöt” -kaloreiden valossa.

itse oon alkanut ajattelemaan kalorihommia vähän vastaavasti kuin rahan budjetointia.

Et voi tuhlata enempää kuin sinulla on – kaloribujetointi – se oli sit mun lanseerama termi 🙂

Tätä vaikeuttaa huomattavasti se, että arki-ulkona-ruokailu on todella vaikeaa. Voit vain arvailla, että mitä annoksesi siältää, ja mitä se tekee budjetillesi.

Kaloriguru yritysidean pointti on se, että voit tarjota ravintoloille palveluna heidän annostensa mikrojen ja makrojen laskemisen.

Ravintoloilla harvoin tälläiseen on energiaa tai kiinnostusta, mutta kun tarjoaisit sen helppona palveluna heille. Toki on varmasti ravintoloita jotka eivät kaloripommi syystä näitä haluaisi julkaista. Tässäkin voisit tarjota konsultaatioapua, että miten annoksista saisi terveellisemmän, mutta silti lähelle alkuperäistä vastaavalla elämyksellä.

Tämä yritysidea toki vaatii asiantuntemusta ja että oikeasti tiedät mistä puhut ja että osaat laskea annoksen kalorit. Toisaalta sitten, mieti asiakaskuntaasi – Kuinka paljon ravintoloita on, kuinka paljon annoksia uusitaan.

Sit ei muuta kuin kaloreita laskemaan 🙂

 

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Blogit
Jyri Mustonen

Miksi joku menestyy

Minua on jo pitkään mietityttänyt ajatus, että miksi toiset menestyvät ja miksi toiset ei. Tässä pohdinnassa jätetään ulkoiset seikat huomiotta ja keskitytään ihmiseen, yrittäjään. Onko

Lue kokonaan »
Yritysideat
Jyri Mustonen

Yritysidea: Sano se viinillä

Tässä on yritysidea jota olisi kiva toteuttaa itsekkin, muuutta kapasiteetit, realiteetit ja aika huomioon ottaen ja linjan mukaisesti postaan jokaisen yritysidean jatkossa tänne – Jotta

Lue kokonaan »
Työkalut
Jyri Mustonen

Minun työkalupakki – Jyri Mustonen

Digitaalista elämää, ja nykypäivänä elämää muutenkin elävä voi hyödyntää digitaalisia työkaluja elämässään. Montakohan elämä -sanaa, voi yhteen lauseeseen sisällyttää.. Ajatelin jakaa minun käyttämäni työkalut. Teen

Lue kokonaan »
0 0 vote
Article Rating
Tilaa ilmoitukset
Ilmoitukset
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Kirjoita Artikkeli

Let's KICKASS

Onko sinulla huikea artikkeli-idea?

Jaa se muiden kanssa. Yritysideat, kirja-arvostelut – you name it. Mikäli sinulla on idea sopivasta sisällöstä, niin kirjoita artikkeli, niin julkaisemme sen.

Vinkkaa löydöstäsi

Let's KICKASS

Löysitkö jotain mielenkiintoista?

Löysitkö jotakin mielenkiintoista, jonka haluaisit jakaa? Mielenkiintoinen artikkeli? Yritysidea? Startup?

Vinkkaa löydöksestäsi vapaamuotoisella lomakkeella ->