Kaloriguru -bisnesidea.

Terveelliset elämäntavat lisäävät jatkuvasti suosiotaan.

Uskoisin, että monelle enemmän tai vähemmän terveysintoilijalle kynnys mennä random ravintolaan arkisyömään on se, että et oikein ”tiedä mitä syöt” -kaloreiden valossa.

itse oon alkanut ajattelemaan kalorihommia vähän vastaavasti kuin rahan budjetointia.

Et voi tuhlata enempää kuin sinulla on – kaloribujetointi – se oli sit mun lanseerama termi 🙂

Tätä vaikeuttaa huomattavasti se, että arki-ulkona-ruokailu on todella vaikeaa. Voit vain arvailla, että mitä annoksesi siältää, ja mitä se tekee budjetillesi.

Kaloriguru yritysidean pointti on se, että voit tarjota ravintoloille palveluna heidän annostensa mikrojen ja makrojen laskemisen.

Ravintoloilla harvoin tälläiseen on energiaa tai kiinnostusta, mutta kun tarjoaisit sen helppona palveluna heille. Toki on varmasti ravintoloita jotka eivät kaloripommi syystä näitä haluaisi julkaista. Tässäkin voisit tarjota konsultaatioapua, että miten annoksista saisi terveellisemmän, mutta silti lähelle alkuperäistä vastaavalla elämyksellä.

Tämä yritysidea toki vaatii asiantuntemusta ja että oikeasti tiedät mistä puhut ja että osaat laskea annoksen kalorit. Toisaalta sitten, mieti asiakaskuntaasi – Kuinka paljon ravintoloita on, kuinka paljon annoksia uusitaan.

Sit ei muuta kuin kaloreita laskemaan 🙂

 

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ajankohtaista
Jyri Mustonen

Miljoonan dollarin bisnesidea

Nyt on pakko oksentaa miljoonan dollarin yritysidea. Kaikki lähti tästä: Oltiin Kiekko-Espoon operatiivisen johtajan Antti Mannisen kanssa katsomassa Kiekko-Espoon Mestis -kauden avausta Vantaalla. Istuttiin siinä

Lue kokonaan »
Ajankohtaista
Jyri Mustonen

Lisätty todellisuus

HS uutisoi Suomalaisen Dispelix:in saaneen 10miljoonan lisärahoituksen. Dispelix kehittää näyttötekniikkaa lisätyn todellisuuden laseihin.   Innostuin tästä kirjoittamaan oman manifestini, jota olen tuttujeni iloksi jo viljellyt

Lue kokonaan »
Työkalut
Jyri Mustonen

Slack – Työkaluna

Slack on tiedossani olevista vaihtoehdoista paras valinta tiimien yhteydenpitoon. Slack on yhteydenpitoväline jolla tiimit tai yrityksen henkilöt voivat kommunikoida helposti, tehokkaasti ja jossa keskusteluihin on

Lue kokonaan »
0 0 votes
Article Rating
Tilaa ilmoitukset
Ilmoitukset
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Kirjoita Artikkeli

Let's KICKASS

Onko sinulla huikea artikkeli-idea?

Jaa se muiden kanssa. Yritysideat, kirja-arvostelut – you name it. Mikäli sinulla on idea sopivasta sisällöstä, niin kirjoita artikkeli, niin julkaisemme sen.

Vinkkaa löydöstäsi

Let's KICKASS

Löysitkö jotain mielenkiintoista?

Löysitkö jotakin mielenkiintoista, jonka haluaisit jakaa? Mielenkiintoinen artikkeli? Yritysidea? Startup?

Vinkkaa löydöksestäsi vapaamuotoisella lomakkeella ->